Freia sjokoladebutikken

Vi gjorde Freia-storken (som egentlig heter Marabou-storken) den store helten i den nye profilen, og på pakningene. Den var gjennomgående på alle elementer enten i sin helhet, eller små storkespor. Vi utviklet en rekke esker, poser, etiketter og små tekster som skulle gjøre det mulig for kjøperne å sette sitt eget preg på sjokoladegaven — enten den var til seg selv, eller en nær og kjær. Uttrykket var en kombinasjon av premium sjokolade, og leken sjokoladeglede. Selve butikken ble også bygget om for å kle den nye identiteten.

ROLLE
Grafisk designer

LANSERT
2011

HOS
Scandinavian Design Group

UTMERKELSER
Merket for god design

GRAFISK DESIGN
Nina Helland Sortland
Caroline Heibo

STRATEGISK RÅDGIVER
Hanne Rognstad

PROSJEKTLEDER
Hanne Thaulow Eidsgaard

ILLUSTRASJON
Cecilie Ellefsen