Hovelsrud profil og pakningsdesign

Hovelsrud gård og gjestgiveri er pusset og og brakt tilbake til sin originale prakt fra 1800-tallet. I tillegg til en ny profil, hadde de også behov for pakningsdesign til egenprodusert saft, most og syltetøy. Uttrykket er inspirert av de mange maksimalistiske tapetene i hovedhuset. H-en i logoen har fått formen sin etter den originale hageplanen. På flaskene og glassene valgte vi en clear on clear-etikett for å la selve produktet skinne, mens symbolet og mønsterbruk viste til Hovelsruds lange tradisjoner.

ROLLE
Grafisk design

LANSERT
2011

HOS
Scandinavian Design Group

GRAFISK DESIGN
Nina Helland Sortland (lead på pakningsdesign)
Gøril Torske (lead på profil)
Håvard Gjelseth (foto)

STRATEGISK RÅDGIVER
Jannicke Øiaas

PROSJEKTLEDELSE
Bente Eikholt

KUNDEKONTAKT
Marianne Olssøn
Are Herrem